EHC Utvider Trans-Illuminated Knob Range

  30.08.2012

EHC - Electronic Hardware Corporation, har utvidet sitt utvalg for å inkludere ti serier av tverrbelyste knapper. Disse kan produseres for å oppfylle NVIS 'Green A' krav, med en rekke forskjellige høyder, diametre, farger og legender for avionisk sektor. EHC tilbyr også design og produksjonstjenester for å møte kundespesifikasjoner med liten eller ingen verktøyladning.
"Vi jobber veldig tett med kundene i designfasen av nytt utstyr, og forsikringsspesifikasjoner er realisert for de minste kostnadene, sier Steven Sgammato, EHC President. "Det er avgjørende at våre produkter oppfyller eller overgår kundens forventninger til kvalitet og levering."
Nexus Components og EHC tilbyr just-in-time tjenester for å møte de pågående behovene til kundene. I tillegg er det tilpasset designprodukter for både store og små produksjonsruter.
Spesielt utviklet for OEM avionikk og som reservedeler, EHC knotter er injeksjonsstøpt, møte spesifikasjoner for mekaniske, elektriske, miljømessige, termiske og belysning krav.
For mer informasjon om Electronic Hardware Corporation sine produkter og tjenester, ring Nexus Components på 01524 822505.